Αλμα Επι Κοντω Ρεκορ - Alma Epi Kontw Kai Rekor Sto Syntagma Video Fwto : Ο 20χρονος άλτης με 6.18μ κατέρριψε το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ (6.17μ), που είχε πετύχει την περασμένη εβδομάδα.. Ο νέος βασιλιάς του επί κοντώ στον ανοιχτό στίβο είναι μόλις 20 ετών! Την δεύτερη καλύτερη επίδοση σε διοργάνωση ανοιχτού. Το παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ των ανδρών είναι 6,14 μέτρα και πραγματοποιήθηκε το 1994. Βοηθήστε συνδέοντας το κείμενο με τις πηγές χρησιμοποιώντας παραπομπές, ώστε να είναι επαληθεύσιμο. Είναι αναμφισβήτητα ο νέος βασιλιάς του επί κοντώ στον ανοιχτό στίβο.

Ασυλληπτο πανελληνιο ρεκορ απο την στεφανιδη στο αλμα επι κοντω. Την δεύτερη καλύτερη επίδοση σε διοργάνωση ανοιχτού. Ιστορικό ρεκόρ για τον νεαρό σουηδό άρμαντ ντουπλάντις στο επί κοντώ. O eμμανουήλ καραλής στο επί κοντώ, κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ παίδων, στο πλαίσιο του πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου, που διεξάγεται στο σεφ με άλμα στα 5,53 και να αποθεώθηκε από τους περίπου 5.000 φίλους του. Ο αρμάντ ντουπλάντις μπορεί να είναι μόλις 20 ετών, αλλά κατέρριψε την κορυφαία επίδοση που κατείχε ο σεργκέι μπούμπκα (6.14μ.) από το 1994 πηδώντας πάνω.

Apogeiw8hke O Monto Ntoyplantis Apisteyto Pagkosmio Rekor Sto Alma Epi Kontw
Apogeiw8hke O Monto Ntoyplantis Apisteyto Pagkosmio Rekor Sto Alma Epi Kontw from thecaller.gr
Το προηγούμενο ανήκε στον γάλλο ρενό. Τα κατάφερε στον μόλις δεύτερο αγώνα του στη σεζόν. Σημείωση (*) και το προηγούμενο ρεκόρ των 6,16 του ρενό λαβιλενί στο άλμα επί κοντώ σημειώθηκε σε μίτινγκ κλειστού στίβου στις 15.02.2014. Ο λόγος για τον σουηδό αρμάντ ντουμπλάντις, ο οποίος είναι πλέον ο κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ του αγωνίσματος. Ασυλληπτο πανελληνιο ρεκορ απο την στεφανιδη στο αλμα επι κοντω. Ο αρμάντ ντουπλάντις μπορεί να είναι μόλις 20 ετών, αλλά κατέρριψε την κορυφαία επίδοση που κατείχε ο σεργκέι μπούμπκα (6.14μ.) από το 1994 πηδώντας πάνω. Αλμα σε μηκοσ 6.71 καρυδη σπυριδουλα 2001 κερκυραικοσ γσ 2/8/2020 πανελληνιοι κ20(α/γ) ιωαννινα 1 17. Στην ηλικία των 20 ετών και 90 ημερών ο σουηδός μόντο ντουπλάντις έκανε παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ.

Στην ηλικία των 20 ετών και 90 ημερών ο σουηδός μόντο ντουπλάντις έκανε παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ.

Ένας 20χρονος από τη σουηδία έσπασε έπειτα από 26 ολόκληρα χρόνια το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του σεργκέι μπούμπκα στο άλμα επί κοντώ του ανοιχτού στίβου. Ο 20χρονος άλτης με 6.18μ κατέρριψε το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ (6.17μ), που είχε πετύχει την περασμένη εβδομάδα. «νέο ρεκόρ με επίδοση 5.05 μέτρα πέτυχε ο πρωταθλητής στο άλμα επί κοντώ του συλλόγου μας γιάννης. Σε μίτινγκ που είναι σε εξέλιξη στη σκοτία ο σουηδός πέταξε στα 6,18μ και. Ο νέος βασιλιάς του επί κοντώ στον ανοιχτό στίβο είναι μόλις 20 ετών! Η εμφάνιση του παγκόσμιου πρωταθλητή του επί κοντώ δεν μπορεί να γίνει σε καμία περίπτωση. Την δεύτερη καλύτερη επίδοση σε διοργάνωση ανοιχτού. Στο ντίσελντορφ, στον πρώτο του αγώνα στη σεζόν, είχε περάσει τα 6,00μ. (ανακατεύθυνση από πανελλήνια ρεκόρ στίβου) το λήμμα παραθέτει τις πηγές του αόριστα, χωρίς παραπομπές. Νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ έκανε ο 20χρονος, άρμαντ ντουπλάντις, στο μίτινγκ κλειστού στίβου της. Σημείωση (*) και το προηγούμενο ρεκόρ των 6,16 του ρενό λαβιλενί στο άλμα επί κοντώ σημειώθηκε σε μίτινγκ κλειστού στίβου στις 15.02.2014. Ο σουηδός αρμάντ ντουμπλάντις είναι από σήμερα ο κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ του αγωνίσματος, καθώς κατέρριψε την κορυφαία επίδοση που κατείχε ο. Τα βλέμματα όλης της φίλαθλης κοινής γνώμης είναι στραμμένα στους ολυμπιακούς αγώνες του λονδίνου, όμως εντύπωση προκαλεί πως αντέχουν ακόμη στο χρόνο «στοιχειωμένα» παγκόσμια ρεκόρ στον στίβο από τη δεκαετία του 1980.

Τα βλέμματα όλης της φίλαθλης κοινής γνώμης είναι στραμμένα στους ολυμπιακούς αγώνες του λονδίνου, όμως εντύπωση προκαλεί πως αντέχουν ακόμη στο χρόνο «στοιχειωμένα» παγκόσμια ρεκόρ στον στίβο από τη δεκαετία του 1980. Στην ηλικία των 20 ετών και 90 ημερών ο σουηδός μόντο ντουπλάντις έκανε παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ. Η εμφάνιση του παγκόσμιου πρωταθλητή του επί κοντώ δεν μπορεί να γίνει σε καμία περίπτωση. Και έδειχνε τις διαθέσεις του. Αλμα επι κοντω παγκοσμιο ρεκορ σεργκεί μπουμπκα ρενο λαβιλενι

O Ntoyplantis Peta3e Sta 6 15 M Anepishmo Pagkosmio Rekor Anoixtoy Stiboy Sto Epi Kontw Lifo
O Ntoyplantis Peta3e Sta 6 15 M Anepishmo Pagkosmio Rekor Anoixtoy Stiboy Sto Epi Kontw Lifo from www.lifo.gr
Ιστορία έγραψε στο μίτινγκ κλειστού στίβου στο τορούν ο μόντο ντουπλάντις. Ένα από τα αγωνίσματα που χρειάζεται θερμοκηπιο είναι και το αλμα επι κοντω. Ακόμα μία σπουδαία εμφάνιση από τον πρωταθλητή του άρη, γιάννη ρίζο, ο οποίος πήρε την πρώτη θέση στο τουρνουά της καβάλας και παράλληλα δημιούργησε νέο ρεκόρ! Ο αρμάντ ντουπλάντις μπορεί να είναι μόλις 20 ετών, αλλά κατέρριψε την κορυφαία επίδοση που κατείχε ο σεργκέι μπούμπκα (6.14μ.) από το 1994 πηδώντας πάνω. Αλμα επι κοντω 4.90 στεφανιδη αικατερινη 1990 αο φιλοθεησ 20/2/2016 μητινγκ νεα υορκη 1 12. (ανακατεύθυνση από πανελλήνια ρεκόρ στίβου) το λήμμα παραθέτει τις πηγές του αόριστα, χωρίς παραπομπές. Ο σουηδός με 6μ.17 κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ! Λίγες ημέρες μετά από την κατάρριψη του παγκοσμίου ρεκόρ στο επί κοντώ στην πολωνία ο μόντο ντουπλάντις σημείωσε νέο ρεκόρ στη γλασκώβη!

Την δεύτερη καλύτερη επίδοση σε διοργάνωση ανοιχτού.

Ο 20χρονος άλτης με 6.17μ (στη 2η προσπάθεια) σημείωσε νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο μίτινγκ κλειστού στίβου στο τόρουν της πολωνίας και κατέρριψε το προηγούμενο του γάλλου ρενό λαβιλενί με 6.16μ από τον. (ανακατεύθυνση από πανελλήνια ρεκόρ στίβου) το λήμμα παραθέτει τις πηγές του αόριστα, χωρίς παραπομπές. Λίγες ημέρες μετά από την κατάρριψη του παγκοσμίου ρεκόρ στο επί κοντώ στην πολωνία ο μόντο ντουπλάντις σημείωσε νέο ρεκόρ στη γλασκώβη! Την δεύτερη καλύτερη επίδοση σε διοργάνωση ανοιχτού. Ο 20χρονος άλτης με 6.18μ κατέρριψε το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ (6.17μ), που είχε πετύχει την περασμένη εβδομάδα. Τα βλέμματα όλης της φίλαθλης κοινής γνώμης είναι στραμμένα στους ολυμπιακούς αγώνες του λονδίνου, όμως εντύπωση προκαλεί πως αντέχουν ακόμη στο χρόνο «στοιχειωμένα» παγκόσμια ρεκόρ στον στίβο από τη δεκαετία του 1980. Στο ντόνεντσκ, στο μίτινγκ που διοργάνωσε ο θρύλος του επί κοντώ, σεργκέι μπούμπκα, ο ρενό λαβιλενί έκανε το σάββατο νέο παγκόσμιο ρεκόρ στον κλειστό. Ιστορία έγραψε στο μίτινγκ κλειστού στίβου στο τορούν ο μόντο ντουπλάντις. Ο σουηδός άρμαντ ντουπλάντις έσπασε ένα από τα μεγάλα παγκόσμια ρεκόρ σήμερα, σάββατο 8 φεβρουαρίου 2020. Νέο παγκόσμιο ρεκόρ από τον μόντο ντουπλάντις στο επί κοντώ! Στο protergia street pole vault συμμετείχε η ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ κατερίνα στεφανίδη στην πλατεία συντάγματος και με την προσπάθειά της κατάφερε να σημειώσει νέο ρεκόρ αγώνα βοηθώντας με αυτό τον τρόπο το. Στο ντίσελντορφ, στον πρώτο του αγώνα στη σεζόν, είχε περάσει τα 6,00μ. Είναι αναμφισβήτητα ο νέος βασιλιάς του επί κοντώ στον ανοιχτό στίβο.

Ο σουηδός άρμαντ ντουπλάντις έσπασε ένα από τα μεγάλα παγκόσμια ρεκόρ σήμερα, σάββατο 8 φεβρουαρίου 2020. Ιστορία έγραψε στο μίτινγκ κλειστού στίβου στο τορούν ο μόντο ντουπλάντις. Το προηγούμενο ανήκε στον γάλλο ρενό. Ακόμα μία σπουδαία εμφάνιση από τον πρωταθλητή του άρη, γιάννη ρίζο, ο οποίος πήρε την πρώτη θέση στο τουρνουά της καβάλας και παράλληλα δημιούργησε νέο ρεκόρ! Και έδειχνε τις διαθέσεις του.

To Prwto Pagkosmio Rekor Ellhna A8lhth H Ka8hmerinh
To Prwto Pagkosmio Rekor Ellhna A8lhth H Ka8hmerinh from www.kathimerini.gr
Σημείωση (*) και το προηγούμενο ρεκόρ των 6,16 του ρενό λαβιλενί στο άλμα επί κοντώ σημειώθηκε σε μίτινγκ κλειστού στίβου στις 15.02.2014. Ακόμα μία σπουδαία εμφάνιση από τον πρωταθλητή του άρη, γιάννη ρίζο, ο οποίος πήρε την πρώτη θέση στο τουρνουά της καβάλας και παράλληλα δημιούργησε νέο ρεκόρ! Ο 20χρονος άλτης με 6.17μ (στη 2η προσπάθεια) σημείωσε νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο μίτινγκ κλειστού στίβου στο τόρουν της πολωνίας και κατέρριψε το προηγούμενο του γάλλου ρενό λαβιλενί με 6.16μ από τον. Είναι αναμφισβήτητα ο νέος βασιλιάς του επί κοντώ στον ανοιχτό στίβο. Στο ντόνεντσκ, στο μίτινγκ που διοργάνωσε ο θρύλος του επί κοντώ, σεργκέι μπούμπκα, ο ρενό λαβιλενί έκανε το σάββατο νέο παγκόσμιο ρεκόρ στον κλειστό. Ένα από τα αγωνίσματα που χρειάζεται θερμοκηπιο είναι και το αλμα επι κοντω. Αλμα επι κοντω παγκοσμιο ρεκορ σεργκεί μπουμπκα ρενο λαβιλενι Ο 20χρονος άλτης με 6.18μ κατέρριψε το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ (6.17μ), που είχε πετύχει την περασμένη εβδομάδα.

Ο σουηδός άρμαντ ντουπλάντις έσπασε ένα από τα μεγάλα παγκόσμια ρεκόρ σήμερα, σάββατο 8 φεβρουαρίου 2020.

O eμμανουήλ καραλής στο επί κοντώ, κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ παίδων, στο πλαίσιο του πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου, που διεξάγεται στο σεφ με άλμα στα 5,53 και να αποθεώθηκε από τους περίπου 5.000 φίλους του. Στο protergia street pole vault συμμετείχε η ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ κατερίνα στεφανίδη στην πλατεία συντάγματος και με την προσπάθειά της κατάφερε να σημειώσει νέο ρεκόρ αγώνα βοηθώντας με αυτό τον τρόπο το. Σημείωση (*) και το προηγούμενο ρεκόρ των 6,16 του ρενό λαβιλενί στο άλμα επί κοντώ σημειώθηκε σε μίτινγκ κλειστού στίβου στις 15.02.2014. Ο λαβιλενί κατέρριψε το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του μπούμκα. Στο ντίσελντορφ, στον πρώτο του αγώνα στη σεζόν, είχε περάσει τα 6,00μ. Αλμα επι κοντω γυναικων κορυφαίοι αθλητές του στίβου στεφανίδη και φιλιππίδης! Την δεύτερη καλύτερη επίδοση σε διοργάνωση ανοιχτού. Ένας 20χρονος από τη σουηδία έσπασε έπειτα από 26 ολόκληρα χρόνια το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του σεργκέι μπούμπκα στο άλμα επί κοντώ του ανοιχτού στίβου. Στο ντόνεντσκ, στο μίτινγκ που διοργάνωσε ο θρύλος του επί κοντώ, σεργκέι μπούμπκα, ο ρενό λαβιλενί έκανε το σάββατο νέο παγκόσμιο ρεκόρ στον κλειστό. Νέο παγκόσμιο ρεκόρ από τον μόντο ντουπλάντις στο επί κοντώ! Ο σουηδός με 6μ.17 κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ! Το προηγούμενο ανήκε στον γάλλο ρενό. Το αγώνισμα φαίνεται να είναι γνωστό από τους κρήτες και τους κέλτες.

Σάββατο, 15 φεβρουαρίου 2014, 19:10 επι κοντω. Ασυλληπτο πανελληνιο ρεκορ απο την στεφανιδη στο αλμα επι κοντω.